«Моя сім’я могла загинути на своєму ж подвір’ї», – тернополян про плиту забудовника, яка впала на його обійстя

Опубліковано:
26 Жовтня, 2022

Тернополянин, військовий Сергій Юрків у мережі Facebook опублікував пост, у якому скаржиться на халатність  забудовника і байдужість місцевої влади у цій ситуації.

Чоловік пише, що через недотримання правил безпеки, плита, яку мали б встановити будівельники у новобудові, – впала просто на його подвір’я, що поруч з будівництвом. Сергій зазначає, це була величезна загроза для життя його сім’ї:

«На що дивиться влада? Моя сім’я могла загинути на своєму ж подвір’ї, поки я захищаю рідну землю від орди!

Поки одні воюють і віддають життя, щоб зберегти спокій наших дітей, інші не можуть ніяк «наїстися»!

Я живу зі своєю дружиною і маленькою донечкою в приватному секторі у Тернополі.

Одного «прекрасного» дня біля мого дому почали будівництво. Забудовник запевнив нас, що планує звести невеличкий приватний будинок «на дві сім’ї». Та з часом виявилось, що це зовсім не «на дві сім’ї» а велика багатоповерхівка! Яка до того ж повністю закрила нам сонячну сторону. Але це, напевно, найменша з проблем.

Будівельники не дотримуються жодних правил безпеки! Мало того, що над моїм подвір’ям та будинком постійно літають величезні кількатонні плити, то ОДНА З ТАКИХ ВПАЛА ПРЯМО НА МОЄ ПОДВІР‘Я! Плита впала на відстані КІЛЬКОХ МЕТРІВ від хати!

Можете уявити, що я відчував, коли почув про це, перебуваючи в сотнях кілометрів від своєї сім’ї на війні?! А що, якби моя маленька донечка в той час гралася на подвір’ї?! Чи дружина щось робила у дворі?! Чи і те, і інше?! Ця важезна плита, падаючи з висоти, могла вбити їх обидвох за кілька секунд!!

Хочеться сказати: «Не треба москалів – в нас тут своїх повно!»

А якби плита впала на будинок і завалила його, а разом з ним і жінку з дитиною?!

Чому влада дозволяє будувати багатоповерхівки в приватному секторі? Щей без будь-якого контролю! Чому дивиться крізь пальці на те, що робиться у місті, яким вона керує? Чи в нас для того, хто заплатить достатньо, закони вже не пишуться?! Роби що захочеш?! Володимир Труш Сергій Надал?

Я не покину цієї ситуації просто так. Забудовник відповість у суді! А щоби, тому, хто має багато грошей не вдалося відкупитися від справедливості, прошу підтримати та поширити цей допис!

Ця країна не зміниться, поки ми самі не почнемо боротись за це», – написав  Сергій Юрків. 

null

Фото Сергій Юрків

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Сергій Юрків, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: