На Тернопільщині уже 800 населених пунктів без електроенергії

Опубліковано:
26 Жовтня, 2022

У зв’язку зі зниженням потужностей об’єктів живлення, сьогодні в області знову будуть застосовані аварійні відключення. Станом на 10 год 26 жовтня вимкнено понад 800 населених пунктів. Тернопільщина перевищує доведені нам норми споживання електроенергії. Через це в режим економії переведено 51 600 кВт.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

Нагадую, що енергосистема країни зазнала значних руйнувань внаслідок ракетних обстрілів. Об’єкти, які генерують електропостачання, не витримують навантаження, тому «Укренерго» доводиться коригувати його екстрено, з огляду на роботу системи, – написав очільник ОВА Володимир Труш. – 

В Україні є одна енергосистема і Тернопільщина є її частиною. Відтак, чи буде баланс у споживанні та генеруванні електроенергії залежить від усіх областей нашої держави.

Коли потужності вистачає, – світло відновлюється. Так було вчора ввечері. Зранку ж знову напруга падає і живлення не вистачає. «Укренерго» реагує на ситуацію миттєво. Це стосується, як питання відключення від електроенергії, так і його відновлення, – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Електроенергія на Тернопільщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: