На кордоні затримали 43-річного тернополянина, розшукуваного за контрабанду наркотиків

Опубліковано:
26 Жовтня, 2022

Днями в пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону виявили громадянина України, який перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні злочинів, пов’язаних зі збутом та контрабандою наркотичних речовин. 43-річного жителя Тернополя затримали під час спроби виїзду з України.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

У ході перевірки документів одного з пасажирів легкового автомобіля української реєстрації було зафіксовано спрацювання відомчої бази даних. Правоохоронці встановили, що тернополянина розшукують за підозрою у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів» та ч.2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим, щодо чоловіка було прийнято рішення про відмову в перетині кордону. По завершенні першочергових заходів його передали відповідним правоохоронним органам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #контрабанда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: