Чи варто звертитися до дизайнера, плануючи ремонт?

Опубліковано:
25 Жовтня, 2022

Затишна квартира – це мрія кожної господині. Тому більшість жінок витрачають величезні кошти на домашній текстиль та різноманітні дрібнички, які роблять інтер’єр довершеним та комфортним. Власники будинків, які нещодавно їх придбали, зазвичай намагаються повністю переробити житло під власні потреби. Для цього використовують оздоблювальні матеріали, а також ремонтні роботи.

Особливості виконання та різновиди ремонтних робіт

Існує дві категорії покупців, які мають різні потреби. Перша категорія намагається придбати сучасне та зручне житло, яке подобається плануванням. Зазвичай виконують дизайн квартир з нуля, повністю переробляючи помешкання. Друга категорія не бажає витрачати час та гроші на ремонт, тому віддають перевагу квартирам з виконаним ремонтом.

Якщо ви відносите себе до першої категорії, та бажаєте, щоб житло відповідало усім вимогам та потребам мешканців, краще звернутися за допомогою до дизайнера. Це спеціаліст, який допоможе створити дизайн інтер єру, порахувати, скільки буде коштувати кожен етап виконання ремонтних робіт. Покликання дизайнера – використати кожен сантиметр квартири. Це особливо актуально, якщо мова йде про невеличке житло, квартири-студії з маленькою площею, де недостатньо місця, щоб вмістити необхідні шафи та зони для зберігання речей.

Кілька причин скористатися послугами дизайнера

Спеціаліст врахує всі побажання власників житла, включаючи кольорову гаму, а також стилістику помешкання. Саме тому потрібно попередньо подумати, якою ви хочете бачити кухню, кімнату або вітальню. Молоді сім’ї зазвичай полюбляють мінімалістичний дизайн будинку та стиль індастріал, хай-тек, fusion. Такі стилі не вимагають величезної кількості меблів та декоративних елементів, проте потребують ретельного та відповідального відношення до проведення ремонтних робіт та підбору кольорів оздоблювальних матеріалів, які використовуються під час ремонту стін, стелі та підлоги.

Неможливо обійтися без дизайнера, коли потрібні капітальні ремонтні роботи, що потребують заміни комунікацій, а також перепланування. Дуже важко виконувати ремонт, коли зноситься одна зі стін або помешкання стає ширшим. У такому випадку доведеться опрацьовувати зонування та візуальний поділ приміщення на декілька функціональних зон. Для візуального розділення приміщення на зони використовують кілька методик:

  • Напівпрозорі перегородки, які виконують з дерева або скла
  • Використання освітлення та різнокольорового оздоблення окремих зон
  • Розділення кімнати, з використанням меблів

Краще, коли саме дизайнер обиратиме метод зонування або використовуватиме сукупність способів, що дозволять зберегти унікальність приміщення та не зіпсувати його величезною кількістю речей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дизайн, #дизайнер, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: