Крадіжка авто: у Байківцях двоє злодіїв викрали Mercedes

25.10.2022 13:42   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

24 жовтня, близько опівночі патрульні отримали повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем в селі Байківці.

Інспектори Вікторія Панчишин та Тарас Катрусяк негайно прибули на місце події та дізналися у заявниці обставини цієї події. Жінка розповіла, що невідомі особи викрали автівку Mercedes та поїхали у невідомому напрямку.

Охоронці порядку негайно розпочали пошуки ймовірних злочинців. Вже за лічені хвилини, на виїзді з населеного пункту працівники районного відділку поліції виявили викрадений автомобіль, але правопорушників на місці не було.

Патрульні ж, продовжили перевіряти прилеглу територію, та, на одній з вулиць села, помітили двох підозрілих чоловіків, які, ймовірно, були причетні до незаконного заволодіння транспортним засобом. Патрульні швидко зупинили та затримали підозрілих громадян.

Чоловіки відмовились надати будь-які пояснення, тож охоронці порядку передали їх працівникам карного розшуку для подальшого з’ясування всіх обставин цієї події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі