Голова Національної поліції України Ігор Клименко підсумував результати роботи підрозділів нацполіції за 8 місяців війни

Опубліковано:
24 Жовтня, 2022

Українці відстoюють свoю Незалежність, звільняючи рідну землю від рoсійських oкупантів, та впевненo руйнують вoрoжу прoпаганду. І так буде надалі дo нашoї абсoлютнoї Перемoги.

Традиційнo декілька цифр прo результати рoбoти підрoзділів Націoнальна пoліція України за 8 місяців пoвнoмасштабнoї війни, написав у facebook Ігор Клименко:

8 місяців незламності.

Українці відстоюють свою Незалежність, звільняючи рідну землю від російських окупантів, та впевнено руйнують ворожу пропаганду. І так буде надалі до нашої абсолютної Перемоги.

Традиційно декілька цифр про результати роботи підрозділів Національна поліція України за 8 місяців повномасштабної війни:

Отримали та опрацювали понад 5,5 млн. звернень від громадян.

Зареєстрували 212 тис. злочинів. У майже 102 тис. кримінальних правопорушень особам повідомлено про підозри.

Розпочали 39,5 тис. кримінальних проваджень за фактами злочинів, вчинених військовослужбовцями рф та їх пособниками.

Задокументували майже 51,5 тис. майнових злочинів, з яких понад 49,7 тис. – крадіжки. Більш як 12,3 тис. підозрюваних осіб встановлено.

Виявили під час перевірки на блокпостах 650 розшукуваних та більше 4,6 тис. підозрілих осіб, ймовірно причетних до незаконної діяльності. А також понад 2,3 тис. транспортних засобів, які перебували у розшуку.

Знайшли 6915 зниклих дітей. 236 ще розшукуємо. Всього внаслідок обстрілів та бойових дій 430 дітей загинуло та 820 травмовано.

 Оглянули більше 13 тис. га території в межах заходів із розмінування. Вилучили понад 135 тисяч боєприпасів та більш як 4 тонни вибухових речовин. Наші вибухотехніки знищили 37 тис. вибухонебезпечних предметів.

 Зареєстрували майже 75 тис. ДТП. Кількість аварій зменшилася у 1,8 рази. Поменшало на 18% смертей на дорогах –1816 осіб загинули внаслідок автопригод.

 Заблокували понад 18,7 тис. ворожих інформканалів із загальною аудиторією більше 243 млн користувачів.

Рухаємося далі! Тримаємо стрій разом!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ігор Клименко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: