Вікторія дуже артистична: тернополянка зайняла призові місця на змаганнях з фітнесу та бодібілдингу

Опубліковано:
24 Жовтня, 2022

Дві спортсменки з Тернополя зайняли призові місця на змаганнях з фітнесу та бодібілдингу.

Про це повідомив їхній тренер Віктор Мацикур.

За його словами, 22 жовтня на Хмельниччині, в Кам’янці-Подільському на підтримку Збройних сил відбувся благодійний чемпіонат України федерації UFBF. Тут виступала спортсменка з Тернополя Вікторія Сивак, пише “Суспільне”.

“Моя вихованка Вікторія чудово дебютувала на цьому чемпіонаті. Їй вдалося у трьох категоріях: новачки, студентки та юніорки пробитися у призові фінали і завоювати одне п’яте і два четвертих місця у розділі “фітнес-бікіні”.

Віктор Мацикур каже, що спільна підготовка Вікторії до змагань тривала 5 місяців.

“Вікторія працює тренеркою в одному з фітнес-клубів нашого міста, тренується кілька років. Вона дуже свідома, зібрана й організована людина, що важливо – і в плані харчування. За межами залу тренер фактично не бачить, що робить спортсмен і як виконує всі настанови. Вікторія дотримувалася усіх моїх порад, дуже сумлінно виконувала складний комплекс вправ з рекордними для себе вагами у залі”.

Раніше спортсменка займалася танцями.

“Вікторія дуже артистична. Це відзначили окремі судді чемпіонату”.

Ще одна вихованка Віктора Мацикура – Ольга Пастух потрапила до фіналу на змаганнях у Польщі.

“Ольга, практично тренуючись самостійно, але дослухаючись до моїх програм тренувань та підготовик, змогла на найбільших аматорських змаганнях пробитися у фінал і завоювати четверте місце у категоріі “фітнес-бікіні” на Чемпіонаті Польщі NPC Worldwide. Ніхто не знає, через які труднощі проходить спортсмен та тренер, але все це можливо завдяки тому, що і на фронті, й у тилу ми вміємо, можемо, а значить переможемо”, – каже тернопільський тренер. 

null
nullт 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мацикур, #фітнес, #фітнес-бікіні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: