Budmall Center – простір вільних людей

Опубліковано:
23 Жовтня, 2022

До створення проєкту Budmall спонукала війна та бажання відбудувати країну.

Деревовиробники об’єдналися в кластер, що пропонує найкращі рішення для розв’язання питань житла для тимчасово переміщених осіб, ОТГ, розвитку бізнесу, туристичних локацій (готелів, кемпінгів, глемпінгів).

 

 

Budmall Center пропонує готове, мобільне, комфортне, доступне, енергоефективне, екологічно безпечне житло «під ключ» від українських виробників, без зайвої бюрократії та за короткий термін.

Рушійна сила команди BudmallCenter – проєкти, що розвивають ринок України та демонструють світові силу та потенціал нашої держави.

Budmall є частиною екосистеми «Життя в стилі ЕСО», який створений з ініціативи Національного комітету Міжнародної торгової палати ICC UKRAINE та Національної туристичної організації (НТО).

Спільнота активно пропагує сучасний підхід до екоспоживання в домогосподарствах та веденні бізнесу, принципами якого є збереження довкілля, здоров‘я та активне довголіття.

Знак «Зелений журавлик» підтверджує, що продукція пройшла незалежну експертну оцінку дотримання вимог екологічних стандартів на усіх етапах життєвого циклу: від сировини до готового товару чи виробу, і навіть його споживчої тари чи пакування.

Засновник Budmall Center є тернопільский підприємець Тарас Демкура.

Вже зараз команда Budmall виготовила десять будиночків для постраждалих від наслідків війни, які замовив один із благодійних фондів. Поки іде облаштування та ландшафтні роботи, фонд зробив замовлення іще на 20 будинків, які мають бути завершені до початку зими.

Нагадаємо, нещодавно засновник Budmall Тарас Демкура провідав в Ірпіні родину, якій компанія передала модульний будиночок

Долучайтеся до мереж та подивіться презентацію: https://linktr.ee/budmall.center

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: