Встановив рекорд Німеччини, зібрали гроші для ЗСУ: Ігор Побер про участь у чемпіонаті

Опубліковано:
19 Жовтня, 2022

Спортсмен та народний депутат з Тернополя Ігор Побер на змаганнях у Німеччині встановив рекорд з підйому штанги на біцепс. Також він організував закупівлю термобілизни для українських воїнів. Її придбали за стартові внески на чемпіонаті.

Про це він написав у мережі Facebook:

«Шановні друзі і колеги прошу не судіть строго, вперше від початку війни виїхав за кордон, за пару днів повернусь. Вдалась поєднати корисне з приємним. Вчора виступив на чемпіонаті Німеччини, звичайно виграв свою вагову категорію, встановив рекорд Німеччини, тобто перевершив його на 13кг. Змагання були не строгий підйом біля стіни а з чітінгом, закінчив 125кг. А тепер основна ціль поїздки, із слів голови ОВА пана Володимира Труша є велика потреба в термобілизні для нашої тероборони, приблизно 3000 комплектів, ви знаєте основна маса із них вже давно на сході і півночі нашої держави. В мене була домовленість з організаторами, що усі стартові внески передадуть нам на закупку тоїж термобілизни. Тут вдалось знайти завдяки нашим українцям Vasyl Vitenko, які давно живуть в Німеччині, а зараз волонтерять. Доречі ціна в 2.5 рази дешевша чим нарив на Україні, таж турецька термобілизна. За контактом звертайтесь в месенджер і дірект. Максимально, що влізе в моє БМВ привезу, фотозвіт по приїзду. І забув саме головне подякувати своїй екс помічниці Olga Prodan , яка з далекої Канади найшла в Німеччині термобілизну. Слава Україні. Слава ЗСУ», – написав Ігор Побер.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор побер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: