У Тернополі знайшли неповнолітню мандрівницю, яка каталася у тролейбусі

Опубліковано:
19 Жовтня, 2022

Повідомлення про зникнення 15-річної Іринки Сабадаш, надійшло до працівників Тернопільського районного управління поліції 18 жовтня близько 18 години.

Неповнолітня тернополянка пропала дорогою до спеціалізованого навчального закладу.

Дівчинка вранці сіла у тролейбус, який прямував на вулицю Сахарова. Там розташований спецзаклад, де вона навчається. Після 17 години дідусь прийшов забрати онуку і виявив, що до школи вона вранці не прийшла.

Батьки одразу зателефонували в поліцію. На пошуки дитини залучили особовий склад районного управління: співробітників карного розшуку, ювенальної превенції, групи реагування патрульної поліції, слідчих.

Зі слів батьків, донька дуже любить їздити в тролейбусах, тож поліцейські, в першу чергу, почали перевірку громадського транспорту.

Оперативно вжиті заходи дали позитивний результат – вже через годину працівники поліції виявили юну мандрівницю на зупинці, розташованій на вулиці Злуки. Вона, як з’ясувалося, подорожувала містом на транспорті протягом усього дня. Об’єктом злочину дівчинка не стала, її повернули додому стурбованим батькам.

 

Поліцейські вдячні усім небайдужим тернополянам за допомогу у пошуках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ірина Сабадаш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: