Всього 23 роки: на фронті загинув молодий Герой з Тернопільщини Михайло Семенюк

Опубліковано:
19 Жовтня, 2022

Безжальна кровопролитна війна загубила зовсім молоде життя захисника-патріота з села Кривче Борщівської територіальної громади Михайла Семенюка.

В ході виконання бойового завдання 15 жовтня 2022 року під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Трифоновка Херсонської області загинув вірний своїй присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність та стійкість, оператор-топогеодезист, солдат Семенюк Михайло Володимирович 1999 року народження.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про загиблого Воїна-Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Михайла знайде вічний спокій…

 

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас, повідомляє начальник другого відділу Чортківського РТЦК та СП підполковник Богдан Вербіцький.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна в україні, #Михайло Семенюк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: