Тернопільський підприємець Тарас Демкура поділився досвідом роботи Budmall з заступником голови Рівненської ОДА

Опубліковано:
17 Жовтня, 2022

Віце-президент Національного комітету Міжнародноі торгової палати України і успішний підприємець Тарас Демкура разом з регіональним представником ICC UKRAINE Володимиром Зеленчуком зустрілися з заступником голови Рівненської ОДА Сергієм Гембергом.

Говорили про можливість співпраці в рамках новоствореного кластеру деревообробної промисловості Ukrainian Wooden Houses Claster з рівненськими виробниками з перспективою виходу на міжнародні ринки.

null

Лісовий фонд Рівненської області становить 780 тисяч гектарів (майже 40% території). За рівнем лісистості область посідає третє місце в Україні після Закарпатської та Івано-Франківської областей. Загальний запас деревостанів 120 млн. метри кубічних.

Поділився досвідом роботи Budmall Center та перспективами виходу українських виробників на міжнародні ринки.  Домовилися підсилити нашу регіональну співпрацю задля кращого надагоджування всіх виробничикита логістичних процесів, – пише Тарас Демкура. 

nullт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: