Тернопільські підприємці виготовили десять будиночків для постраждалих від наслідків війни

Опубліковано:
15 Жовтня, 2022

Команда Budmall виготовила перші десять будиночків для постраждалих від наслідків війни, які замовив один із благодійних фондів. Поки іде облаштування та ландшафтні роботи, фонд зробив замовлення іще на 20 будинків, які мають бути завершені до початку зими.

Ще раз переконався в ході виконання замовлення,що перевага дерев’яного будівництва, це швидкість, якість, енергоефективність, екологічність і все це за доступні ціну від українських виробників. Більше того, приємно спостерігати, яка кількість задіяна робітників, постійний рух сировини та матерівлів,а це-працюючий бізнес, нові податки і допомога передовій! – повідомляє засновник Budmall Тарас Демкура

Також, до початку зими, команда виробників Budmall завершує будівництво двох А-фреймів в Татарові, трьох модульних будинків для поселення ВПО в Східниці та житлового будинку на Закарпатті.

Завершили на виробництві перший будинок, який вже з понеділка вирушить на виставковий майданчик до Мукачево – скоро відкриття Budmall Закарпаття.

Ще Тарас Демкура провів перемовини про будівництво 45 будинків в Норвегії.

Цінності, якими ми керуємося -створити простір вільних та непереможних людей, взяти повну відповідальність за успіх проєкту, бути в фокусі та постійно вдосконалювати якість наших виробів та послуг. Я горджуся нашою командою і запрошую до співпраці територіальні громади,представників фондів,громадських активістів,ВПО,підприємців та всіх небайдужих-від нас ви завжди отримаєте високий рівень сервісу та якість виконаних робіт, – резюмує підприємець. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: