На Тернопільщині сусід «відправив» знайомого в реанімацію

Опубліковано:
15 Жовтня, 2022

Із тілесними ушкодженнями до лікарні бригада швидкої допомоги госпіталізувала жителя Чортківського району. 43-річного чоловіка побив сусід. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході перевірки стало відомо, що конфлікт між чоловіками виник ще 12 жовтня. Потерпілий проходив повз помешкання підозрюваного і той без будь-яких причин накинувся з палицею на нього та один раз вдарив по тілу. На момент нападу зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілий не викликав ні поліцію, ні швидку. Ввечері йому стало погано. Його госпіталізували до медзакладу. Медики констатували у жителя Чортківщини розрив селезінки.  

36-річного підозрюваного затримали згідно з статтею 208 КПК. Йому уже оголосили підозру відповідно до ч. 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка на тернопільщині, #кримінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: