На Злуки, тікаючи з місця ДТП, водій збив кермувальника іншої автівки

Опубліковано:
12 Жовтня, 2022

Про автопригоду та конфлікт із водієм іномарки на лінію “102” повідомив тернополянин, 1985 року народження. На місце пригоди виїжджали працівники поліції.

За словами потерпілого, ще 10 жовтня на проспекті Злуки в обласному центрі не розминулися автомобілі Suzuki SX4 та Honda Accord. Власник Suzuki вирішив викликати на місце аварії поліцію. Проте водієві іншого транспортного засобу це не сподобалося і він сів за кермо, а рушаючи, збив кермувальника, та залишив місце ДТП.

Потерпілий звернувся до лікарні. Місцеперебування винуватця аварії встановлюють працівники поліції. Правоохоронцям відомо і марку автівки, і номерні знаки.

Порушник відповідатиме перед законом відповідно до статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дтп у тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: