У Тернополі провели відкритий чемпіонат України з кікбоксингу

Опубліковано:
12 Жовтня, 2022

Уже вдруге у Тернополі відбувся відкритий чемпіонат України з кікбоксингу. Учасниками цьогорічних змагань стали більше сотні спортсменів з усієї України. Боролися за звання найкращих  у 35 категоріях. Поділ відбувався за вагою, віком та статтю.

“У нас є різні вікові категорії і вагові. Діти — від семи років. Відповідно, є і старші спортсмени. Це вікова категорія 19 років і старші. Є дівчата, які виступають на нашому турнірі. Цей турнір є відбірковим. Найкращі спортсмени з нашої команди, які себе проявлять, далі поїдуть на Чемпіонат України здобувати перемоги”, — заявив організатор турніру Umako Богдан Мирошниченко.

Серед учасників змагань — чемпіон та переможець кубку України Максим Стецій. Кікбоксингом займається 5 років. Серед своїх досягнень, найголовнішим вважає тренерство. Спортсмен зауважив, що кікбоксинг вимагає дисципліни, психологічного настрою. Також треба визначити для себе чітку ціль.

Однією із наймолодших спортсменок стала семирічна Ліза Довгалюк із Шумщини.

Майже рік у Тернополі працює Федерація кікбоксингу України. За цей час виховали  чимало призерів та чемпіонів. Голова федерації кікбоксингу у Тернополі Ігор Гуда пишається результатами наших спортсменів.

“Я людина, яка любить спорт, і сам колишній спортсмен. Розумію, що таке бути спортсменом. Спорт підтримував завжди. Чому саме кікбоксінг? Тому що нещодавно я познайомився з молодими хлопцями, які хотіли розвивати цей вид спорту. Я долучився фінансово, щоб вони їздили на змагання та мали можливість виступати на різних аренах. А учасникам я побажав би перемоги, щоб вони себе проявили як найкраще, щоб все відбулося без травм”, — зазначив Ігор Гуда.

“Команда з Тернополя дає непогані результати. Тут хороші бійці, вони виступають на чемпіонатах. Бажано щоб у наступному році був не лише чемпіонат академії, а й чемпіонат міста, чемпіонат області. Адже клубів і спортсменів тут вистачає”, — зауважив заслужений тренер України, суддя національної категорії Анатолій Лобачук.

Для популяризації кікбоксингу на Тернопільщині відкривають нові філії. За результатами турніру, переможці братимуть участь у чемпіонаті України, який відбуватиметься з 20 – 23 жовтня у Хмельницькому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуда, #кікбоксинг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: