Як у Тернополі працюватиме громадський транспорт у разі масових ракетних ударів по території України?

Опубліковано:
10 Жовтня, 2022

У разі масових ракетних ударів по території України громадський транспорт у Тернополі повністю зупинятиметься. Пасажири та водії повинні перейти у безпечні місця.

Про це повідомили перевізників, керівників АТП, водіїв профільних управлінь, а пасажирам – через соціальні мережі та ЗМІ. Про такі нововведення розповіли у Тернопільській міській раді.

«Адресу місця розташування найближчого укриття можна дізнатись в мобільному додатку «ДеУкриття». Додаток доступний для завантаження на операційні системі Android та на iOS», – розповіли у міськраді.

А під час повітряної тривоги, у разі виявлення бажання пасажиром покинути транспортний засіб, водій повинен зупинити автобус чи тролейбус і дати можливість покинути салон. Зупинити транспорт на вимогу пасажирів потрібно на найближчій зупинці. Якщо ж водій або кондуктор захоче пройти в укриття, то має повідомити про це пасажирів, здійснити висадку пасажирів на найближчій зупинці, – кажуть у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: