Роботи з благоустрою у Трибухівській громаді

Опубліковано:
9 Жовтня, 2022

Ковдрин Олег Іванович – голова Трибухівської сільської ради, розповідає про проведення робіт на території територіальної громади із благоустрою.

Починаючи з останніх днів серпня цього року, на території Трибухівської територіальної громади активно проводиться благоустрій громадських просторів, здійснюються ремонтні роботи комунальних доріг, на які спрямовано близько 9-ти млн.грн.
Шляховики усувають недоліки та пошкодження, ведуть відновні роботи дорожнього покриття за допомогою струменевої технології та асфальтування по вул. Галицька, вул. Грушевського, вул.Франка, вул.Балюка у с.Трибухівці; вул. Ринок у с.Цвітова; вул. Центральна у с.Новоставці; вул.Долішня у с.Мартинівка; вул. Грушевського у с. Пишківці; вул. Нагірянка у с.Медведівці; вул. До Миколая Центральна у с.Пилява Трибухівської ТГ. Це доволі ефективний метод, адже одна одиниця спеціалізованої техніки дозволяє виконати весь ланцюжок необхідних робіт – від очищення дорожнього полотна до покриття його асфальтом.

Попри воєнний стан, сировинну кризу, нестачу кадрів – за досить короткий період нам вдалося не просто продемонструвати конкретні результати роботи в цьому напрямку, а навіть значно перевершити підсумки минулих років.

Говорить Олег Іванович 

null
null
null
null
null
null
null

Джерело: Бучацькі Справи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Трибухівська сільрада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: