У Тернополі буде забіг із домашніми улюбленцями «ВусоЛапоХвіст»

Опубліковано:
9 Жовтня, 2022

22 жовтня у Тернополі буде забіг із домашніми тваринами «ВусоЛапоХвіст». Старт та фініш учасників – у парку Сопільче. Початок о 10:00 годині.

Організовують захід працівники міського центру фізичного здоров’я населення та управління розвитку спорту та фізичної культури міської ради.

«Мета спортивного заходу – мотивація жителів та гостей нашого міста до фізичної активності, популяризація легкої атлетики й заохочення до систематичних тренувань разом з домашніми улюбленцями. У програмі спортивного заходу: реєстрація учасників, забіг із домашніми улюбленцями, майстер-класи з грумінгу та дресирування тварин, фотозона. Для участі у забігу з домашніми улюбленцями потрібно попередньо зареєструватись за посиланням. Обов’язкова умова – наявність у собак намордника та повідка, у котів та інших домашніх тварин – переноски і повідка», – повідомили організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВусоЛапоХвіст
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: