У Героя залишилися батьки, кохана дівчина, рідні, друзі: на Тернопільщині поховали Бориса

07.10.2022 10:02   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Заліщицька громада 6 жовтня провела в останню путь земляка Бориса Оліяра, жителя с. Іване-Золоте, що  віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність.

Про це повідомили у пресслужбі Заліщицької міської ради.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна Бориса стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі, - йдеться у повідомленні. - Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Борис був мужнім воїном і патріотом, захищаючи нашу державу в лавах Збройних сил України. Планував створити сім’ю, будував плани на майбутнє. Та не судилося. 27 вересня від ворожих куль життя обірвалося… Під час обстрілу з танка в районі н.п. Безіменне Миколаївської області молодший сержант Борис Оліяр отримав поранення несумісні з життям. 

null
null

В Героя залишилися батьки, кохана дівчина, рідні, друзі…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі