Юрій Федоренко

Юрій Федоренко

аналітик, експерт з питань суспільної комунікації

Рашизм і його наслідки

06.10.2022 23:05   Джерело: ЦензорНет
Автор : Юрій Федоренко

Вивернутий схиблений розум, що продукує лише «білий шум» від «скрєпного трикольора», вуха, що чують лише цей «білий шум» власних дистанційно керованих мізків та ще гучномовців пропаганди, очі, які давно не розрізняють кольори через відсутність останніх у сірому сьогоденні росії та рот, через який росіяни схвалюють власну хворобу, п’ють та зрідка їдять.

Будь які розумові здібності вимкнено за відсутності необхідності їх використання. Володимир Семенович співав: «Не надо думать, с нами тот, кто все за нас решит». Наврочив бард… Наврочив на всю расєю, на всю націю, якій забили голову «скрєпною ватою» кремлівські перевертні.

Достатньо хоч трохи зануритися у російський інформаційний простір (не дай Боже!), для того, щоб зрозуміти абсолютну неможливість будь якого спілкування з носіями «російської ідентичності». Така алогічність та непослідовність розумової діяльності не притаманна не те що приматам, а навіть тим тваринам, які знаходяться на найнижчих щаблях еволюційного розвитку. Кажуть, що «кожна жаба своє болото хвалить». Таке враження, що росіяни у більшості своїй і є саме «жабами», «тритонами» та «п’явками», що жеруть одне одного у довічно каламутній рідині болотної жижі, у неї ж (у жижу) випорожнюючись та виводячи там же своїх послідків.

Ти йому «стрижене», він тобі «голене»… Навіть після тотальної переробки більше ніж 4 тисяч тон орчого м’яса, яке виявилося настільки дурним, що приповзло на Україну у спробі «визволити» нас, українців, від розуму, гордості та совісті, смердюча путінська пелена не впала з очей росіян. Для «болотної нації» усе йде «за планом» і лікування важкої психічної хвороби практично неможливе.

Нещодавно попався на очі черговий «шедевр інтелектуальної творчості» розумово ображеного послідовника культу «птулху» на Аftershock.news. Знаєте, що є головним питанням у «російсько-українському конфлікті» на думку багатьох росіян? (мовою оригіналу): «Что нам делать с нелояльным украинским населением после освобождения территории бывшей УССР?»…

Якщо ви може думаєте, що це «окрема думка» пацієнта московської психіатричної клініки ім С.С.Корсакова, то ви помиляєтесь. Більш ніж 11 тисяч переглядів за 4 (чотири!) дні, сотні схвальних відгуків та рекомендацій з поліпшення постановки у стійло московського рабства українців.

«Афтор» під впливом психотропних засобів «нарахував» цілих 15 мільйонів ворожого до росії населення і «розписав», кого розстріляти, кого за грати, хто сам помре. Це з 25 мільйонів, що залишаться живими на Україні після завершення «визволення»…

Все за «методичками» числених російських диктаторів. Трибунал. Далі (мовою оригіналу):

«человек, отправлявший донатики по 100 гривен в пользу АТО, финансировал терроризм – до 15 лет;

человек, написавший пост фейсбуке в поддержку АТО подпадает под УК РФ Статья 205.2. … публичное оправдание терроризма или пропаганда терроризма – до 7 лет.

волонтёр, отвезший на передовую носочки хероям АТО, занимался материальным обеспечением терроризма, т.е. пособничеством – до 20 лет».

Потім «афтор» схаменувся, зрозумівши, що «расєю» розірве від такої кількості політв’язнів і проявив суто «расєйське милосердя»:

«И что, нам теперь отправить 10 млн. русофобов под статьи 205.1, 205.2? Нет конечно. Наша задача их выдавить с освобождённых территорий, прежде всего группу 2. враги, не совершавшие явных преступлений (условная интеллигенция)».

«Для увеличения эффективности законодательство должно предоставить возможность конфискации всего имущества у осуждённых, даже если они продали это имущество родственникам. Только продажа чужим людям позволит сохранить своё состояние. Это необходимо для того, чтобы перед бегством они продавали всё имущество чужим и уезжая забирали семьи, теряя максимально связь с украиной».

Ось так… Навіть майно розділили жаб’ячі діти…

Нотатки окремого божевільного? Ні. Вміст розжижених мізків мільйонів росіян, запліднених кремлівськими селекціонерами для успішного вирощування сірої біомаси на московських болотах.

А головна помилка «афтора» закралася у підрахунок кількості «ворогів росії» серед українців.

Нас не 15 мільйонів.

Нас рівно 100 відсотків!

І путінська «расєя» цілком заслуговує на таке справедливе відношення!

Але це до «типових росіян» навряд чи колись дійде… 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ЦензорНет  

Коментарі