Героїчна молодь, сповнена високої моралі, духовності та любові до Бога, змінює сьогодні хід історії, – голова Тернопільської облради

Опубліковано:
6 Жовтня, 2022

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь у відзначенні 25-річчя відновлення діяльності тернопільського осередку товариства українських студентів-католиків «Обнова».

Очільник краю виступив на конференції «Християнська молодь в часі війни та після перемоги», яка відбулася в Украïнському домі «Перемога» за участі Блаженнішого Святослава. 

Михайло Головко висловив вдячність всьому духовенству, зокрема моральному духовному наставнику Отцю Главі Української Греко-католицької церкви, за величезний вклад у розбудову головного фундаменту української держави – молодіжних християнських організацій.

– Хай Бог Береже Вас і всю нашу церкву. Об’єднавшись, сьогодні ми захищаємо нашу державу. Дякую за те, що працюєте з молоддю – нашим фундаментом, нашим майбутнім, нашою елітою, яка бере все у свої руки і починає будувати велику, сильну, заможну, християнську Українську державу, – наголосив Михайло Головко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Головко Михайло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: