Де придбати якісні та оригінальні запчастини для авто?

05.10.2022 16:17   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент деталей та запчастин для автомобіля. Проте не кожний виріб відрізняється хорошою якістю та зможе гарантувати довгий строк служби конкретного вузла або системи.

Класифікація запчастин для авто від UKR PARTS

Запчастини можна поділити на декілька категорій, в залежності від особливостей їх виробництва, а також якості. У магазині UKR PARTS представлений каталог запчастин на Мітсубісі, що дозволяє швидко обрати потрібну деталь.

Різновиди запчастин для автомобілів:

  • Оригінальні виготовляються на заводах виробниках, які займаються збиранням та автомобілів. Купуючи оригінальні запчастини, можна повністю відновити працездатність авто. Завдяки використанню таких запчастин можна зберегти гарантію. Проводити технічне обслуговування рекомендовано у ліцензованих сервісах, з використанням лише оригінальних запчастин. Варто розуміти, що після встановлення дешевої китайської деталі або запчастини, яка вже була у використанні, гарантія перестає діяти. Це пов'язано з тим, що неякісна деталь може провокувати вихід ладу інших систем, а також прискорює зношування оригінальних запчастин.
  • Неоригінальні запчастини можуть відрізнятися якістю, яка не завжди хороша та здатна задовольнити потреби користувача. Якщо це авто бізнес-класу, воно занадто дороге чи знаходиться на гарантійному обслуговуванні, варто віддавати перевагу оригінальним запчастинам. Частина заводів виготовляють вузькоспеціалізовані деталі, які також вирізняються зовсім непоганою якістю, тому їх можна купувати. Але є й запчастини, які виготовляються кустарним способом, десь у гаражі або підвалі. Гарантувати високу якість таких деталей ніхто не може. якщо авто занадто дороге, варто уникати придбання схожих запчастин.

Чи варто купувати б/в запчастини?

На ринку можна знайти запчастини, які вже були у використанні. Встановлення схожих деталей - це лотерея, тому що невідомо, в яких умовах експлуатували вузли або деталі. Можна суттєво заощадити, придбавши майже нові запчастини, проте є великий ризик здійснити заміну на погану деталь, яка має суттєвий ступінь зношення.

В такому випадку система буде працювати погано, та найближчим часом може знову вийти з ладу. Тому найкраще купувати запчастини у відомому великому магазині за посиланням https://ukrparts.com.ua/category/mitsubishi/, який є офіційним представником відомих виробників оригінальних запчастин. Не дивлячись на високу вартість таких деталей, вони допоможуть зберегти гарантію, та повністю відповідають всім вимогам, які вказані у технічній документації на транспортний засіб. У довгостроковій перспективі вдається заощадити кошти, попри високу ціну оригінальних запчастин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі