У Тернополі водій побив автомобілі і сів вживати алкоголь

Опубліковано:
5 Жовтня, 2022

Учора близько 23-ї години на спецлінію 102 звернувся небайдужий громадянин, який повідомив, що на вулиці Миру водій автомобіля Renault Trafic, рухався дорогою порушуючи ПДР, пошкодив декілька, припаркованих на узбіччі, автомобілів, проїхав далі вулицею, де зупинив автівку та почав вживати алкогольні напої.

Інспектори прибули за вказаною адресою, де виявили водія та транспортний засіб, на які вказав заявник. Автомобіль Renault Trafic мав характерні пошкодження, а водій — явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік підтвердив, що він пошкодив декілька автомобілів, після чого почав вживати алкоголь.

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку за допомогою алкотесту Драгер чи у найближчому медичному закладі водій категорично відмовився. 

На чоловіка патрульні склали два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), два протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю, після вчинення ДТП) КУпАП.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нетверезий водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: