Кременеччина плаче: люди на колінах зустріли тіло Героя

Опубліковано:
4 Жовтня, 2022

В Борсуківській громаді, що на Кременеччині, зустріли тіло українського захисника –  Віталія Данілова.

Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Гіркі сльози, розпач та біль, смуток та скорбота – те, що було у очах кожного мешканця громади, що на колінах зустрічав Віталія, – йдеться у повідомленні. – Особливо щемливо зустріли нашого захисника у рідному Маневі, у селі, де він зростав, де промайнуло його дитинство та юнацькі роки. Тут він залишиться на вічний спокій.

Віталій загинув 27 вересня 2022 року під час виконання обов’язків військової служби на території Донецької області, захищаючи волю та свободу кожного із нас…

null

 

Страшне горе для сім’ї, адже ще у липні Віталія проводжали на війну з вірою та надією на перемогу та швидке повернення додому. На жаль, життя обірвалось від рук окупанта і сьогодні у батьківський дім привезли його бездиханне тіло…

null

Батьки прощатимуться із сином, дружина із чоловіком, діти із татом, сестра із братом, рідні, друзі, сусіди та знайомі молитимуться за упокій душі та світлу пам’ять!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна в україні, #Віталій Данілов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: