У Теребовлі зі сльозами та на колінах зустріли домовину з тілом Героя

03.10.2022 15:58   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

У звитяжній самовідданій боротьбі з окупантом на фронті поклав життя за майбутнє України мешканець Теребовлі Володимир Гарник. 2 жовтня Теребовлянська громада віддала шану Герою.

Про це повідомили у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

null

24 вересня під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії росії проти України, в районі бойових дій біля населеного пункту Новоселівка Краматорського району Донецької області загинув 46-річний мешканець м.Теребовля, солдат, стрілець 81-ої окремої аеромобільної бригади Володимир Гарник. 

На дорогу, якою їхав востаннє додому Володимир Гарник, вийшли небайдужі мешканці міста та громади. Вони зі сльозами, українською символікою, свічками та на колінах зустріли домовину з тілом бійця.

На перехресті біля церкви святого Миколая в Теребовлі священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за загиблим воїном.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі