У Тернополі вночі спіймали чотирьох нетверезих водіїв

03.10.2022 11:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

За одну лише нічну зміну тернопільські патрульні склали 4 адміністративні матеріали на водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Про це повідомили в управлінні Патрульної поліції.

Один з таких водіїв, спричинив дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих на вулиці Степана Будного. Керуючи автомобілем ВАЗ, чоловік порушив ПДР та допустив зіткнення з автомобілем Mercedes.

Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.43 проміле алкоголю в крові водія.

null
 

Патрульні склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, вилучили посвідчення водія та направили автомобіль на арештмайданчик.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі