Блаженніший Святослав у Тернополі роздавав продуктові набори переселенцям

03.10.2022 09:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук приїхав до Тернополя. Предстоятель очолив Божественну Літургію в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, а також поспілкувався з переселенцями.

Зокрема, біля Архикатедрального собору Святослав Шевчук взяв участь у традиційній суботній акції видачі продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб.

«Обов’язок громадянина та християнина кожен виконує по своєму. Когось кличе Україна із зброєю в руках захищати нашу землю. Хтось за велінням свого власного серця береться до волонтерського служіння. Сьогодні, як ніколи, важливо бачити нужденних і допомагати», – зазначив Святослав Шевчук.

На зустріч із Блаженнішим Святославом прийшли сотні переселенців з різних регіонів України, які зараз проживають у Тернополі, пише "ЗЗ".

«Ми приїхали із Херсонської області. Наше село зараз в окупації. Віримо, що ЗСУ скоро звільнять, і ми зможемо повернутися. Але на сьогодні час непростий, тому така допомога є дуже важливою. А також дуже потрібна підтримка, спілкування», – каже жителька Херсонщини Уляна Рак.

Святослав Шевчук вручив продуктові набори переселенцям, а також поблагословив їх.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі