У Підволочиську попрощалися з лейтенантом Юрієм

02.10.2022 18:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Герой Юрій Лопушанський загинув 23 вересня на Херсонщині.

Про це повідомили на сторінці Підволочиської міської ради.

Юрія всі знали як доброго та життєрадісного молодого хлопця, який завжди був готовий допомогти, підставити плече. Добрий син, найкращий брат, вірний друг, надійний побратим і мужній воїн. Він один з перших став на захист своєї Батьківщини, – йдеться в повідомленні.

 

За словами архієпископа Православної церкви України Нестора, який очолював похоронну процесію, любов до України можна показувати в різний спосіб, але справжні Герої – такі як Юрій, який мовчки та сміливо з перших днів пішов у військкомат, а потім і на війну для захисту нашої держави.

Він не був професійним військовим, але маючи військову кафедру, офіцерське звання – лейтенанта, став в ряди ЗСУ, залишився вірним присязі і до останнього подиху боровся за Україну, – сказав Нестор.

Батькам воїна Юрія на похороні вручили «Пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах Збройних сил України» від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

null
null
 

Щиро дякуємо, що зуміли виховати такого сина, – зі сльозами на очах сказав один з його побратимів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі