На Тернопільщині рятувальники проводять заняття зі школярами

01.10.2022 07:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Тернопільщині рятувальники проводять заняття зі школярами, розповідаючи їм корисну інформацію.

Вони використовують на уроках наочні методичні матеріали, розроблені фахівцями UNICEF та ДСНС, - розповіли в управлінні ДСНС в Тернопільській області.

«На сьогоднішній день ДСНС і UNICEF проводять спільну кампанію та розробляють продукти, що допомагають дітям розуміти всю небезпеку від вибухонебезпечних предметів, навчитись їх розпізнавати та правильно діяти.

Вагомою підтримкою для роботи з дітьми є наочні методичні матеріали, розроблені Міжнародним дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) спільно з ДСНС України,які рятувальники застосовують під час проведення уроків безпеки в закладах освіти та при проведенні різноманітних заходів для дітей.

Так, сьогодні працівники ГУ ДСНС в області провели ряд заходів для діток з використанням методичних матеріалів UNICEF,зокрема в ліцеї №3 для першокласників проведено урок безпеки,а для п’ятикласників та третьокласників ліцеїв номер 21 та 22- цікаву екскурсію виставкою пожежно-рятувальної служби.

Насамперед, рятувальники наголошують школярам на чіткому виконанні вказівки батьків та педагогів щодо дій під час повітряної тривоги. А також рятувальники наголосили,що слід чітко засвоїти правило – нічого не чіпати на вулиці, у транспорті, будь-де поза власною оселею,адже вибухівку можуть замаскувати під цілком невинні речі – іграшки, гаманці тощо. А цікаві розмальовки, розвиваючі ігри, наліпки та лабіринти розроблені фахівцями UNICEF та ДСНС не залишили байдужим жодну дитину і всі пообіцяли детально опрацювати всі подаровані їм методичні матеріали», - кажуть в управлінні ДСНС в Тернопільській області.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі