На Тернопільщину привезли гуманітарну допомогу з Франції

30.09.2022 19:15   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Тернопільщину привезли гуманітарну допомогу від благодійників із Франції. Вони передали обладнання для лікувальних закладів.

Про це у мережі Facebook написав Вітлаій Семенюк:  

«І знову прибув гумконвой від наших французських друзів з прекрасного міста Сен Жіль Круа Де Ві. Цього разу вони передали лікарняні ліжка, інвалідні візки та засоби для реабілітації. На жаль, тепер в країні різко збільшилась потреба в таких речах, так як війна калічать наших людей. Дасть Бог, Україна скоро переможе знахабнілого ворога, що останніми десятиліттями тероризує світ, і це буде зроблено завдяки всім людям доброї волі. Так сталося, що між нами сьогодні були дружина та син нашого славетного героя командира, священники - капелани, волонтери, і ми всі, взявши в руки прапори, дякуємо вам, наші французькі побратими, за ваші щирі серця та невтомність. Віват Франція! Слава Україні!», - пише Віталій Семенюк.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі