Стрімко спливає час, відведений путіну та його диктатурі. Не треба бути провидцем, щоб остаточно визнати факт повної військової невдачі кремля та зрозуміти перспективи для російської влади після неминучої поразки від України.

Оточення путіна вже «повним ходом» готує «відступні», намагаючись встигнути завершити війну ще за наявності на «престолі» пристаркуватого диктатора, який би «потягнув» усю відповідальність за скоєні кремлівським режимом злочини за собою до могили.

Наближається крах імперії з можливим розподілом території на окремі суб’єкти під стороннім протекторатом. Верхівка кремля, та, що ще може «відхреститися» від путіна, активно намагається підготувати собі тепле місце у «майбутній історії про росію». А ті, хто не має такої можливості, бо пов’язаний «кривавими узами» з «довічним», готові піти «ва банк», розуміючи, що їхнє життя залежить зараз від того, чи зможе путін хоч якось втриматися на «престолі».

Після цілої низки поразок від ЗСУ та втрати значної частини територій, деокупованих захисниками України, єдиний для себе вихід пропутінський кремль бачить у терміновому «добровільному» приєднанні поки що окупованих територій до рф. Вже висловили своє «всенародне бажання» так звані «громадські палати» ЛНР, ДНР та окупованої Херсонщини. Терміново, похапцем, розуміючи, що Україна з кожним днем активно наближається до очищення власних територій від ворога.

Путін сподівається, що фейкове «приєднання» частини української землі до рф, надасть додатковий «скрепний» стимул для населення росії до «захисту росії від київського режиму» та виправдає як необхідність проведення повної реальної мобілізації, так і застосування будь-яких збройних засобів проти «бандерівців».

Під таку «новину» навіть вийшов із шестиденного запою на честь власного дня народження мєдвєдев і почав «пояснювати» росіянам, чому так «боїться референдумів київська влада та колективний Захід». Він заявив, що «результати майбутніх референдумів на Донбасі стануть незворотними, ці рішення ніхто не зможе повернути назад». «Запійний» підкреслив, що «проводити референдуми необхідно не лише для системного захисту мешканців Донецької та Луганської народних республік, а й для відновлення історичної справедливості».

Частина кремлівських пропагандистів знову завела свою улюблену «шарманку», шо росія «має повне право для захисту власних територій використати ядерну зброю». Тому, після «добровільного приєднання» окупованих територій, в разі спроби України повернути українські землі, ніщо не зупинить кремль від застосування «останнього доводу звихнувшогося короля».

Незважаючи на те, що ще на початку липня група путінських експертів наголошувала на тому, що мобілізацію потрібно проводити «або зараз, або ніколи», влада кремля лише в середині вересня почала терміново готуватися до тотальної мобілізації.

Голова державної думи федеральних зборів російської федерації володін вже виступив на підтримку прийняття до рф окупованих територій Луганської та Донецької областей. 

Кремль активно запускає механізм «приєднання», після якого зворотного шляху вже не існуватиме. Події почали дуже швидко розвиватися за сценарієм, який абсолютно не влаштовує ні тих, хто зараз намагається дистанціюватися від диктатора, ні суспільство росії в цілому.

Темпи наступу ЗСУ та потужний спротив місцевого населення планам окупантів можуть звести нанівець останні надії путінського режиму. Вже оголошена мобілізація! Як відреагує російське суспільство на примусову відправку на війну та перспективи повернутися у «поліетилені» вже зрозуміло з масової втечі росіян закордон, дописів у соціальних мережах навіть тих, хто на початку агресії схвалював дії старого диктатора.

Ходять чутки, що секретар ради безпеки рф патрушев вже домовляється з Піднебесною про підтримку збоку Пекіну нового «керманича», на «трон» якого патрушев має бажання «привести» власного сина Дмитра, в обмін на ресурси та території. А сам Дмитро вже відвідав керівництво основних конфесій на росії і заручився частково схваленням планів, а частково благословенням на царювання. Тому будь яке посилення влади поки що діючого диктатора іде у розріз з планами навіть його найближчого оточення. Та й не буде ніякого «посилення», бо росія не готова ні до «мобілізації», ні до ядерної самопожертви та поталу хворобливим планам путіна.

Як воно буде далі – час покаже. Коли впаде кремль і як він це зробить, схоже, вирішиться вже досить скоро. Захисники України не чекають від «російської долі» ніяких «подарунків», а продовжують цілеспрямовано виконувати свою важку роботу по найскорішому визволенню окупованих земель та знищенню ворога.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: