На Тернопільщині відбулася проща освітян до Марійського духовного центру «Зарваниця».

Прибули на неї педагоги з Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської областей. Організували паломництво  напередодні Дня вчителя. Цьогорічне паломництво педагогів під гаслом «Віра і наука» присвячене 130-ій річниці з Дня народження Патріарха Йосифа Сліпого. 

«Урочиста Свята Літургія відбулася у малій базиліці Зарваницької Матері Божої. Очолив богослужіння єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор. Після Літургії владика Теодор сердечно привітав всіх учасників паломництва та поблагословив їхню працю. У пастирському слові владика Теодор зазначив, що у найскладніший час нашого життя, в час війни,  найважливіше навчитись правильно розставляти пріоритети, дотримуватись ієрархії цінностей. Опісля відбулося освячення води, спільне фото, прочани молилися Хресну дорогу та на завершення відвідали комплекс копій споруд Святої землі – «Український Єрусалим», – повідомили у Марійському духовному центрі.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: