Блаженніший Святослав у Тернополі зустрінеться з обдуреними парафіянами церкви Пресвятої Трійці

Опубліковано:
28 Вересня, 2022

У Тернополі нaбирaє обертів будівельний скaндaл. Попри незгоду пaрaфіян, нa території Церкви Пресвятої Трійці УГКЦ, що нa стику вулиць Чaйковського, Мaлишкa тa Слівенської, зводять бaгaтоповерхівку. Для пaрaфіян хрaму тaкa новинa стaлa неaбиякою несподівaнкою. Люди кaжуть, нa зеленій зоні поблизу церкви плaнувaли облaштувaти духовний центр, aле у пaрохa Іллі Довгошиї, схоже, вже дaвно були інші плaни.

Детутат обласної ради, активіст, який бореться проти цієї забудови, а зараз ще і боєць на фронті Олег Любінський повідомив що під час візити Блаженішого Святослава, глави УГКЦ, відбудетиься зустріч його з парафіянами:

Хороша новина прийшла з Києва: Блаженніший Святослав Шевчук, Голова Української греко-католицької церкви у ці вихідні приїздить до Тернополя. Попри свою зайнятість і обмежений час перебування, Блаженніший вислухає парафіян Тернопільсько-Зборівської єпартії церкви Пресвятої Трійці. Переконаний, що голова УГКЦ прислухається до слова правди з уст парафіян і поставить жирну крапку в цій афері з будівництвом багатоповерхового будинку на церковній землі, а зміна пароха церкви дозволить заспокоїти парафіян, дасть надію, що правда є, за неї варта боротися. Впевнений, що Блаженніший розбереться в цій ситуації і з Божою допомогою прийме правильне рішення. А ми, парафіяни церкви Пресвятої Трійці, замість скандальної багатоповерхівки, незабаром збудуємо відпочинковий сквер з дитячими та спортивними майданчиками. Тим більше, що прикладів успішної співпраці і об’єднання заради доброї справи у нашому краї непоодинокі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Будівельний скандал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: