У Бучачі влада нищить цвинтар і вирубує на ньому дерева на сотні тисяч гривень

Опубліковано:
27 Вересня, 2022

В соціальінй мережі в групі Бучацькі справи бучачанин Ігор Нетребяк порушує проблему кладовища. Кладовище майже знищене. Дороги закидані гілками та землею. По теперішнім цінам дерев нарізали на сотні тисяч гривень. 

Сьогодні одна людина зробила мені не веселу екскурсію на кладовищі (на пагорбі Федір). Кладовище майже знищене. Дороги закидані гілками та землею… Навіть біля центральної каплички купи гілляк… Багато знищених памятників історії, яким сотня років. Куски хрестів, які понищили, зрізаючи дерева, сволочі ховали по корчах (фото додаю). Це все твориться зараз. Дерева ріжуть кожного дня від липня до цього часу… По теперішнім цінам дерев нарізали на сотні тисяч гривень… При такій владі і рашистів не потрібно… – йдеться в дописі.

null
null

В коментаряж пишуть, що вирубку дерев на території цвинтару на горі Федір проводить КП “ЛПГ” (Комунальне підприємство Лісопаркове господарство) Бучацької міської ради, директор якого є Михайлюк Володимир Михайлович.

Насправді, там реально кримінал. Машина дерева+-10 тисяч. А виїхало їх десятки. Плюс пошкодження памяток архітектури,знищення доріг на цвинтарі. – повідомляє дописувач.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Кладовище у Бучачі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: