Благодійний фонд «За Луганщину» допомагає переселенцям у Тернополі

Опубліковано:
27 Вересня, 2022

26 вересня благодійний фонд “За Луганщину” зібрав для спілкування і видав різноманітну гуманітарну допомогу в Тернополі більш 200 переселенцям з тимчасово окупованих територій України. ВПО були видані продуктові набори, медикаменти, канцелярія, дитяче харчування та підгузники. Місце зібрання, як завжди, біля «Березолю».

Досить важливим є спілкування, питання і відповіді земляків з різних проблем. Представники фонду Максим Ткаченко та Сергій Козир поспілкувались з активом ВПО з буденної проблематики. 

Зауважимо, що БФ «За Луганщину» в Тернополі робить це уже не вперше.

До діяльності благодійного фонду активно долучаються і тернополяни.

Висловлюємо вдячність нашим партнерам за допомогу в організації зустрічі: народним депутатам Івану Калауру, Володимиру Гевку, а а також Ользі Сопель та компанії «Агробізнес” за допомогу, – пишуть на сторінці фонду.

А уввечері цього дня волонтери вже допомогли 150 переселенцям в Івано-Франківську. І так, практично, щодня – інше місто.

Для довідки: Основний напрямок діяльності благодійного фонду «За Луганщину» – це підтримка жителів сходу України, які потерпають від жахів війни. Насамперед це – питання логістики, доставки гуманітарної допомоги, надання продуктів і медикаментів людям, які опинилися у скруті. 

З перших днів війни поруч з земляками по всій території країни. Фонд діє під патронатом народних депутатів України Максима Ткаченка та Руслана Горбенка.

Діяльність фонду у цифрах:

  • 40 000 переселенців отримали продукти харчування, медикаменти, одяг та засоби гігієни зі східніх областей та біженців з 24 лютого.
  • 2000 тонн гуманітарної допомоги доставили для переселенців
  • 25 хабів відкрили по Україні

Якщо вам потрібна допомога або ви хочете стати волонтером звертайтеся до філій фонду у Кропивницькому, Києві, Білій Церкві, Борисполі, Черкасах, Вінниці, Івано-Франківську, Хмельницькому, Тернополі, Чернівцях, Львові, Полтаві, Кременчузі, Кривому Розі, Дніпрі та Кам’янському. Детальніше на сайті – https://forlugansk.com/

Якщо ви потребуєте тимчасового притулку, гуманітарної чи іншої допомоги, зв’яжіться з фондому будь-який зручний спосіб: напишіть на електронну пошту, у соціальних мережах або зверніться особисто до головного офісу чи волонтерського центру.

Сайт: https://forlugansk.com/

Сторінка у ФБ: https://www.facebook.com/for.lugansk/?tsid=0.9047834728844464&source=result

Телеграм-бот: http://telegram.me/za_luhanhinubot

Тел.: +38 (095) 900 13 13

Головний офіс знаходиться у Києві в офісі 387 на вул. Кудряшова, 16.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #За Луганщину
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: