Підприємці з Тернополя узяли активну участь у конференції «Велике відновлення» у Києві

Опубліковано:
26 Вересня, 2022

В Києві закінчила свою роботу конференція “Велике відновлення”, де були підняті нагальні питання сьогодення. Участь в ній брала і команда підприємців з Тернополя. 

Про це пише в соціальній мережі підприємець Тарас Демкура. 

В Києві на конференції “Велике відновлення”, на якій я мав нагоду виступити та презентувати галузеве об’єднання виробників деревообробної промисловості України ГC «Український Вудхауз Кластер» та виставковий будівельний майданчик просто неба – Budmall.center.

Поділився історією створення проєкту – як від проблеми, яка спіткала багатьох українців,що постраждали в результаті бойових дій,за короткий період часу ми дійшли до масштабного проєкту, до якого вже приєдналися багато українських виробників, бізнесменів та меценатів.

null

Я, маючи більш як 30-ти річний досвід підприємництва, почав розмірковувати, як вирішити проблему внутрішньо переміщених осіб та відбудувати зруйновані міста. Як це зробити швидко, дешево, та енергоефективно.

 
null
null

Шукаючи рішення та допомагаючи релокованому бізнесу,я дізнався про модульні, каркасні будиночки, але це були тільки проєкти на папері.

null

Саме тоді було прийнято рішення розпочати власну справу в час війни, створивши виставковий майданчик Budmall, який за чотири місяці відвідало сотні пошановувачів екологічного житла, представники фондів, ОТГ.

null

Під час свого виступу анонсував відкриття 28 вересня, Budmall Київ та презентацію «Український Вудхауз Кластер», який об’еднає українських виробників.

Отож, 28 вересня 2022 року, запрошую всіх небайдужих та ЗМІ на презентацію в 15:00 та прес-конференцію (о 14:00) за адресою: Агромат «Світ кераміки», вулиця Академіка Булаховського, 2 у  Києві, – підсумовужє бізнесмен. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: