У Тернополі люди можуть залишитися без очікуваного житла через борги кооперативу

Опубліковано:
26 Вересня, 2022

Як стало відомо з публічних джерел один із житлово-будівельних кооперативів, який здійснює будівництво багатоквартирного житлового будинку на мікрорайоні Дружба в місті Тернополі заборгував своєму колишньому засновнику понад 1,8 мільйони гривень.

Рішенням Господарського суду Тернопільської області від 24 травня 2022 року у справі №921/575/21 стягнуто з кооперативу в користь його колишнього засновника 1 847 100 гривень.

Як стало відомо відділом державної виконавчої служби у місті Тернополі Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) описано та арештовано майно боржника (кооперативу) – багатоквартирний житловий будинок з вбудованими гаражами та приміщенням громадського призначення за адресою місто Тернопіль, вул. С. Будного, 3, що знаходиться на земельній ділянці з кадастровим номером 6110100000:13:007:0074, площею 0,7243 га, пише “Тернопільська Правда”.

null
null

Фото з мережі Інтернет

 

null
null

Фото з мережі Інтернет

Подейкують, що кооператив-боржник «оголив» свої банківські рахунки та намагається надалі  продавати квартири у будинку через інший кооператив, котрий жодних прав на будинок немає, так як його власником і користувачем земельної ділянки на якій він знаходиться є кооператив-боржник згідно із сертифікатом  ІУ123210903354 про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом багатоквартирного житлового будинку (дані з публічних реєстрів).

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #будного, #кооператив, #скандал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: