Українці неймовірні: за добу на лікування морпіха з Тернополя Михайла Діанова зібрали понад 5 мільйонів гривень

Опубліковано:
25 Вересня, 2022

Стан, в якому повернулись наші захисники з полону, просто жахає.

Зокрема, морський піхотинець Михайло Діанов втратив кілька сантиметрів кістки у руці. На лікування героя потрібно багато грошей, тому українці одразу ж організували збір. За добу вдалося зібрати понад 5 мільйонів гривень, пише 24 канал  

Історія морського піхотинця

Про Михайла Діанова дізналися весною 2022 року. Тоді його фото з поламаною рукою з “Азовсталі” облетіли увесь світ. У військового також були кульові поранення в обох ногах. У травні 2022 року Михайло Діанов разом з іншими захисниками потрапив у полон. Звільнити бійця та ще понад 200 його побратимів вдалось пізно ввечері 21 вересня. Зовні на вигляд одразу було помітно, як він схуд. За словами сестри військового, кістка у руці не зрослася, там бракує 4 сантиметрів. Попередньо відомо, що лікування та відновлення триватиме довго.

Як допомогти захиснику

Тепер Михайлу потрібна грошова, моральна, соціальна, медична допомога. Донька захисника Маріуполя у сторіз в інстаграм також написала, що татові потрібне лікування.

“Ми припиняємо збір коштів на будь-які рахунки, тому що з‘являються фейкові сторінки, які хочуть нажитись на цьому”, – написала жінка.

 

За словами Катерини Діанової, ще одна причина, через яку припинили збір коштів, – це те, що на лікування Михайла Діанова вже надійшло понад 6 мільйонів гривень.

“Ці кошти будуть використані на реабілітацію та операцію батька. На сьогодні мова про оперативне втручання ще не йде. Він ще близько місяця має проходити повну реабілітацію, яка і харчування стосується, і психологічного стану. Потім можлива операція. Зараз ми отримуємо пропозиції щодо операції в Україні та за кордоном, але спочатку треба, аби батько набрав вагу й пройшов реабілітацію. Тоді визначатимемося з місцем операції”, –розповіла Катерина Діанова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діанов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: