У Тернополі люди допомогли затримати правопорушника

22.09.2022 12:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі люди допомогли затримати чоловіка, який намагався проникнути.

Небайдужі громадяни допомогли затримати правопорушника, який проник в чужий автомобіль. Очевидці про це повідомили поліцейських.

null

«20 вересня близько 22.00 год. на спецлінію «102» надійшло повідомлення від громадянки про те, що на вулиці Галицькій. Вона повідомила, що невідомий чоловік пошкодив двері автомобіля її сусіда та заліз всередину. Також жінка сказала, що мешканці одного із будинків затримали чоловіка і чекають приїзду поліції. Інспектори оперативно прибули на місце події, зустрілися із небайдужими громадянами, які показали охоронцям порядку автомобіль Seat, в якому перебуває ймовірний правопорушник. Поліцейські з'ясували, що 32-річний уродженець Донецької області пошкодив дверцята автомобіля, проник до салону та пошкодив електропроводку в транспортному засобі. Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, патрульні встановили, що громадянин раніше судимий за вчинення крадіжки з проникненням у житло. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події», - розповіли поліцейські.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі