У Тернополі небайдужі допомогли затримати чоловіка, який заліз в чуже авто

21.09.2022 22:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Дзвінок від небайдужої тернополянки про те, що на вулиці Галицькій у Тернополі невідомий чоловік пошкодив двері до машини її сусіда та заліз всередину, надійшло до правоохоронців 20 вересня, близько 22 години.

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Жінка розповіла, що мешканці одного із багатоквартирних будинків затримали чоловіка «на гарячому» та чекають приїзду поліції.

Інспектори оперативно прибули на місце події, зустрілися із небайдужими людьми, які показали їм автомобіль Seat, в якому перебуває ймовірний правопорушник.

Поліцейські з'ясували, що 32-річний уродженець Донецької області пошкодив дверцята автомобіля, проник до салону та пошкодив електропроводку. Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, патрульні встановили, що чоловік раніше судимий за вчинення крадіжки з проникненням у житло.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події.

Дякуємо небайдужим особам за пильність, правосвідомість та відповідальність, – кажуть поліцейські.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі