Тарас Демкура: «У Києві відкриють виставковий майданчик «Budmall Center»

Опубліковано:
21 Вересня, 2022

Тернопільський підприємець, меценат і благодійник Тарас Демкура повідомив, що 28 вересня у Києві відкриють виставковий майданчик «Budmall Center». Відкриття розпочнеться о 15-ій годині за адресою вул.Булаховського 2,Агромат «Світ кераміки». 

«Мільйони українців змінили місце проживання. За два з половиною місяці – зима, а де проживати багатьом людям, які були змушені покинути свої домівки – це питання досі не вирішене. Ми давно зрозуміли, що потрібні швидкі рішення щодо поселення людей і ми хотіли, щоб це було екологічно і енергоефективно. Тому, ще 4 місяці тому, вирішили відкрити виставковий майданчик у Тернополі, щоб показати модульні, каркасні будиночки, які і є тим ефективним рішенням. Тепер такий виставковий майданчик буде і в Києві. Місія «Budmall Center» – не просто дати людям житло, а показати нову філософію облаштування життя. Ми показуємо, що ці будиночки можна розміщувати на природі, навіть посеред лісу, щоб українці жили у гармонії і у спокої. Ми розпочали монтажні роботи першого в Києві виставкового майданчику модульних, каркасних, сіп-панельних будиночків «Budmall Center». Запрошуємо всіх на відкриття!», – розповів Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: