Xiaomi – це китайський бренд, який став відомим декілька років тому. Але лише у 2021 році компанія стала світовим лідером серед продажу смартфонів. Крім смартфонів, компанія виготовляє електросамокати, планшети та величезну кількість приладів для системи розумний будинок.

Різновиди лінійок смартфонів Xiaomi

Компанія виготовляє величезну кількість дешевих смартфонів та флагманських моделей, які можна поставити за якістю та виконанням поруч з виробами від apple.

Лінійки смартфонів Xiaomi:

  • Найбільш доступною лінійкою можна вважати техніку Redmi. Це чудовий варіант для заощадливих користувачів, які не хочуть віддавати останні гроші за сучасну техніку. Смартфони Redmi Note 11 відрізняються чудовою якістю, проте виробник заощадив на дизайні. Саме тому смартфони редмі мають досить скромний та стильний дизайн, без різних доповнень.
  • Серія Note – це вишукані моделі зі збільшеним екраном. Завдяки цьому якість зображення покращується. Така техніка створена для перегляду відео, дистанційного навчання, а також постійного спілкування у різноманітних месенджерах. Варто відзначити, що техніка xiaomi має дуже витривалі акумулятори, які довго працюють без повторного зарядження.
  • У лінійці є флагманські моделі, які поєднують у собі стильний дизайн та сучасне наповнення. Компанія пропонує флагманські пристрої з сучасними камерами та вдосконаленою лінзовою системою. Існує величезна кількість програм для коригування якості знімання. Незважаючи на те, що більшість блогерів використовують для зйомок саме сучасні моделі iPhone, флагманські моделі xiaomi можуть виконати завдання не гірше. У сучасних флагманських моделях допрацювали зовнішній вигляд та покращали дизайн. Сучасні флагманські смартфони від xiaomi нічим не поступаються телефонами від apple.

Який телефон створений для гемблера?

Телефон redmi note 11 був представлений наприкінці 2021 року. Можна сказати, що смартфон – це новорічний подарунок для прихильників техніки від xiaomi, які бажають зекономити. У якості основного процесору використовують медіатек. Він розрахований на 8 ядер, проте об’єм оперативної пам’яті складає 4/6 ГБ. Об’єм постійної пам’яті складає 128 ГБ. Смартфон має пристойну діагональ та непогану якість зображення.

У 2018 році була створена нова модель, яка називається black shark. Це молодіжна ігрова лінійка, яка створена саме для студентів та учнів, які не представляють свого життя без сучасних ігор. Вся техніка від xiaomi відрізняється непоганою якістю та доступною вартістю. Саме тому таку техніку полюбляють молоді люди, учні та студенти, які хочуть спробувати сучасні розробки, проте не готові викладати за це величезні гроші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смартфон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: