Заступник голови облради Ігор Сопель у Чорткові передав допомогу благодійним організаціям

Опубліковано:
17 Вересня, 2022

Заступник голови облради Ігор Сопель у Чорткові передав допомогу благодійним організаціям Dim myloserdia та КУТОР ТОЦ СПД “Родинний Затишок”.

Також разом зі священниками, працівниками цих закладів та представниками місцевої влади – помолився за українських воїнів. Про це Ігор Сопель написав у мережі Facebook:

«Дякую Богові за можливість відвідати сьогодні місце великої благодаті – Dim myloserdia та КУТОР ТОЦ СПД “Родинний Затишок” у Чорткові.

Місія закладів – допомога та реабілітація дітей з інвалідністю, а від початку війни це місце стало прихистком для багатьох людей, що постраждали від російської агресії. Тут вони отримують не лише все необхідне для життя, а передусім домашній затишок, любов і турботу.

Щиро вдячний за приклад служіння Преосвященному владиці Бучацька Єпархія УГКЦ Дмитру Григораку, директору Тетяні Дубині та всім працівникам.

Також отцю Петро Панасюк з Хоросткова, отцю Назарій Бедрій із с. Увисла, отцю Володимиру Заболотному, духівнику «Дому милосердя» отцю Івану Мельнику та заступниці голови Чортківської районної ради Зоряна Сасанчин, з якими розділили радість зустрічі. Спільно помолились за наших захисників і всіх, хто працює на благо України. Разом до перемоги! Слава Україні!», – пише Ігор Сопель.

null
null
null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ігор Сопель
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: