Тернопільський благодійний фонд «Хвилі змін» передав автомобіль захисникам на фронт

Опубліковано:
17 Вересня, 2022

Тернопільський благодійний фонд «Хвилі змін» передав бійцям автомобіль. Про це у мережі Facebook повідомив керівник фонду Тарас Савчук.

Він розповів, що машину купили в Англії. Її привезли, відремонтували, наповнили допомогою, якої потребують українські воїни і передали бійцям ДУК ПС на Миколаївщину. І все це завдяки спільним зусиллям багатьох людей, які долучилися кожен хто чим може: 

«+1 авто для наших захисників ДУК ПС.

Nissan Navara від ХВИЛІ ЗМІН, благодійний фонд поїхав до наших захисників на південь країни. До ініціативи фонду посильно долучилися 47 небайдужих. Донати були від 10 до 3000 гривень. Левова частка необхідних для придбання автомобіля коштів надійшла від Бучачагрохлібпром – Buchachagrokhlibprom Agrocompany на чолі з Казимиром Попілем.

В автомобіль поклали продукти, медикаменти, павербанки, термобілизну і теплі шкарпетки.

Владика Нестор освятив авто і благословив військових і побажав їм живими та неушкодженими повернутися додому з перемогою.

Працюємо далі до перемоги!

Ми з Руслан Кулик дякуємо Yaroslav Kolodiy Nazariy Stopchak і Mitsubishi Motors у Тернополі за якісний ремонт, Igor Ogorodnik за доставку, Ivan Mudryk за допомогу.

Разом ми зможемо перемогти!»,пише Тарас Савчук.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #тарас савчук, #Хвилі змін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: