Тарас Демкура взяв участь у зум конференції в Національному комітеті Міжнародної торгової палати

Опубліковано:
16 Вересня, 2022

Тернопільський підприємець і громадський діяч Тарас Демкура взяв участь у зум конференції в Національному комітеті Міжнародної торгової палати.

Про це він повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Сьогодні на черговій зум конференції в Національному комітеті Міжнародної торгової палати прозвітував про результати поїздки на міжнародний економічний форум в місті Карпач в Польщі, розказав про хід підготовки до форуму “Велике відновлення”, який пройде 20-22 вересня в Києві,а також проінформував всіх учасників конференції про відкриття 28 вересня в Києві виставкового майданчику “Budmall.Center”, де будуть представлені готові модульні, каркасні будинки, барнхауси «під ключ», які можуть стати в перспективі частиною проєктів модульних містечок для внутрішньо переміщених осіб або ж рішенням для туристичної галузі, релокованого бізнесу чи повноцінного, давно омріяного житла для української родини. 

Також, під час відкриття відбудеться презентація Ukrainian Wooden Houses Claster, будуть презентовані проєкти та деревообробні компанії та проєкти,що формують нові стандарти якості будівництва, енергоефективності, екологічної та соціальної відповідальності.

Київ є столицею України і саме сюди приїжджають Президенти та керівництво багатьох країн, меценати, представники фондів. Тому саме тут є велика необхідність представити зразки будиночків українського виробництва, що забезпечать наочну демонстрацію можливих варіацій будинків швидкої збірки, будуть стимулювати благодійників активніше включатися в важливі соціальні проєкти, мати можливість наочно порівнювати різні технології спорудження житла швидкої збірки.

Всі наші ініціативи направлені на підтримку українських виробників,створення нових робочих місць,а саме головне-допомога всім постраждалим від наслідків війни знайти комфортне,енергоефективне та екологічне житло.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: