Відомий тернопільський бізнесмен і меценат зустрівся зі студентами ЗУНУ

Опубліковано:
15 Вересня, 2022

12 вересня в навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилиша Західноукраїнського національного університету відбулася перша зустріч зі студентами стейхолдера міжнародної економіки Тараса Демкури.

Тарас Демкура –  к.е.н., віце-президентом ІСС Ukraine, відомий тернопільський бізнесмен і меценат.  Він є одним із організаторів Студій публічної дипломатії в ЗУНУ, був ментором на Першій школі менторства з міжнародних відносин.

– Завжди з радістю відкликаюся на запрошення викладачів та студентів до цікавого діалогу.

Цього разу зустріч була особливою,оскільки моїми слухачами були студенти першого курсу інституту імені Богдана Гаврилишина ЗУНУ – кожен з них робить перші кроки на освітянській ниві і саме від цього залежить їхнастрій на навчання.

Дякую директору інституту Ірині Іващук, завкафедрою Роману Зваричу та доктору наук Ірині Зварич за те, що з перших кроків дають можливість практикоорієнтованого навчання молоді.

В своєму виступі мав нагоду поділитися своєю історію становлення, поспілкувалися про нові економічні реалії, про світ, який змінюється,поговорили про антикрихкість, яка допомагає вижити економічним системам,про важливість правильного оточення та знання нашої багатовікової історії, про культурну дипломатію…

А саме головне – говорили про Україну,про особистий бренд та персональну відповідальність кожного за майбутнє України та зміну її ролі у світі.

Також, розказав студентам міжнародниками про важливість міжнародних економічних форумів DaVos, Logano, форум «Три моря» та крайній форум в Карпачі, які я відвідав,як віце-президент Національного комітету міжнародноі торговоі палати та важливість та таких форумів для України в час військових дій!

Говрили на зустрічі про нові економічні реалії, про світ, який змінюється. Про антикрихкість, яка допомагає вижити економічним системам. Про Україну та зміну її ролі у світі, – пише в соціальній мережі Тарас Демкура. 

Підсумували результати міжнародних форумів, які Тарас Демкура відвідав в останні місяці, щоб дізнатися, що чекає нашу країну в економічній площині і як забезпечити її економічне відродження.

– А ще говорили про те,чому я розпочав зовсім новий новий для мене бізнес @budmall.centerв час війни,чому важливо мати мрію і місію… Як на мене,такі зустрічі з молодим поколінням,сама краща інвестиція мого часу. Саме молоді розбудовувати нову Україну майбутнього. – підсумовує пан Демкура.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: