Про мільйонні статки та вілли у Маямі: інформацію прокоментував міський голова Тернополя

Опубліковано:
15 Вересня, 2022

Протягом останнiх днiв у Тернополi активно обговорюють особисте життя мiського голови Тернополя Сергiя Надала. Причиною став матерiал одного з мiсцевих iнтернет-ЗМI.

«Останнi кiлька днiв в Тернополi розповсюджується iнформацiя про нiбито мої «вiлли» i «мiльйоннi статки», – заявив Сергiй Надал. – Я також читав це нiбито «розслiдування». Можу додати лише одне: менi було приємно ще раз переглянути вiдео з весiлля моєї дочки два роки тому. Все iнше – фейк i брехня».

Зокрема мiський голова Тернополя прокоментував опублiковану iнформацiю:

«Iнформацiя про мої «маямськi вiлли» за мiльйони доларiв – фейк, так само як i колись про мої «iспанськi дачi». Їх створювали i будуть створювати. Ця iнформацiя – брехня», – зазначив Сергiй Надал.

Окрiм цього вiн наголосив, що його донька Анастасiя уже давно доросла i понад 10 рокiв вона живе самостiйно.

«Зараз у неї своя сiм’я. В неї окреме життя i своя карʼєра. Як i кожен батько бажає своїй дитинi здоров’я i щастя, так i я бажаю, щоб були здоровi вона, її чоловiк i вся сiм’я», – подiлився мер.

Також Сергiй Надал розповiв, що подає щорiчнi декларацiї про доходи, якi вiдображають його статки.

« Я щороку подаю декларацiю про свої статки. Вона є вiдкритою i публiчною. В Українi є компетентнi органи, якi займаються перевiркою декларацiй чиновникiв. Якщо це була би правда, що написано в статтi, то ви би про це дiзналися вiд цих органiв», – пiдкреслив мiський голова.

Нагадуємо, нещодавно писали: Звідки напередодні війни у доньки мера особняк та кошти на шикарне життя в Маямі?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #сергій надал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: