Митрополит Епіфаній нагородив громадського діяча з Тернопільщини орденом Святого Володимира

Опубліковано:
15 Вересня, 2022

Під час Першосвятительського візиту глави Православної Церкви України Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія на Тернопільщину громадсько-політиний діяч Руслан Кулик був нагородженний орденом Святого Володимира ІІІ ступеня. 

Це сталося у день свята Усікновення глави пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана 11 вересня 2022 року після Божественної літургію у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в місті Тернополі, котру очолив Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. 

Дякую Блаженнійшому Митрополиту Епіфанію за високу церковну нагороду, яку мав честь сьогодні отримати – орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня. Впевнений: всі ми докладемо максимум зусиль і пройдемо цей шлях тимчасових випробувань з гідністю, добром та вірою в те, що Господь допоможе нам та все буде добре! Перемога буде за нами! Адже з нами Бог і Україна! – написав Руслан Кулик. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #епіфаній, #руслан кулик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: