Завдяки «Креатор-Буд» збірна команда України бере участь у Чемпіонаті світу з художньої гімнастики

Опубліковано:
14 Вересня, 2022

У болгарській столиці, місті Софія, з 14 по 18 вересня 2022 року відбувається чемпіонат світу з художньої гімнастики. Забудовник «Креатор-Буд» та Українська федерація гімнастики об’єднали свої сили заради нових спортивних досягнень українських спортсменів. 

Уважно слідкуватимемо за результатами українських гімнастів й гімнасток, адже вони отримають спонсорську підтримку від компанії «Креатор-Буд» та ще більше вболівальників. Уся збірна команда України надзвичайно вдячна Креатор-Буд та її директору Ігор Гуда за надання надважливої підтримки у цей непростий для України час та допомогу в організації участі наших гімнасток у чемпіонаті світу 2022 року.- повідомляють на сторінці Української федерації гімнастики.  

Національну збірну команду України представлятимуть три гімнастки в індивідуальних вправах – Вікторія Онопрієнко (обруч, м’яч, булави, стрічка), Поліна Каріка (обруч, м’яч, булави), Поліна Городнича (стрічка), – а також команда України у групових вправах (вправа з 5 обручами, вправа з 3 стрічками і 2 м’ячами). 

До команди у групових вправах увійшли: Анастасія Возняк, Дарина Дуда, Діана Баєва, Єлизавета Азза, Олександра Ющак, Ніколь Красюк, Єлизавета Набивач (резервна гімнастка).

Склад групової команди сильно оновився після Олімпійських ігор: із тих, хто виступав на Олімпіаді в Токіо, у чемпіонаті світу-2022 візьмуть участь лише Дарина Дуда й Анастасія Возняк, яка разом з іншими спортсменками завершила кар’єру після Токіо, однак влітку 2022 року вирішила повернутися до тренувань у збірній та надалі представляти Україну на міжнародних змаганнях. 

12-13 вересня у дівчат відбулися подіумні тренування у змагальному залі Arena Armeec у м. Софія.

Разом з нашими гімнастками у болгарській столиці перебувають тренери збірної України: Ірина Дерюгіна, Ірина Блохіна, Марина Кардаш, Вікторія Безсонова, Васильєва Маргарита, суддя Наталія Єрьоміна, а також інші члени делегації – лікарі, масажисти, керівники команди.

Заявка:

Індивідуальна першість: Вікторія Онопрієнко (4 види), Поліна Каріка (обруч, м’яч, булави), Поліна Городнича (стрічка).

Групова першість: Анастасія Возняк, Дарина Дуда, Діана Баєва, Ніколь Красюк, Єлизавета Азза, Олександра Ющак.

14 вересня, середа: 17:10 – 19:10. Кваліфікація, обруч/м’яч, група D. Церемонія нагородження.

15 вересня, четвер: 14:45 – 16:42. Кваліфікація, булави/стрічка, група D. Церемонія нагородження.

16 вересня, п’ятниця:  17:00 – 19:00. Багатоборство/кваліфікація, 5 обручів / 3 стрічки + 2 м’ячі, група В. Церемонія нагородження.

nullт
null
nullт
null

Трансляція: https://www.youtube.com/c/gymnasticschannel/featured

Змагання вибірково покажуть болгарські телеканали BNT 1 та BNT 3:

https://www.gledaitv.live/watch-tv/64/bnt-1-online

https://www.gledaitv.live/watch-tv/62/bnt-3-online

Сайт FIG з інформацією: https://live.fig-gymnastics.com/news.php?idevent=16058

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гімнастика, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: